LEVERANCIERS

Wessels Kaas en Noten

Wessels Kaas en Noten

Het kaas en notenwinkeltje uit den Hoorn leveren hun heerlijke verse pindakaas, verse gebrande/ongebrande noten en zoutjes!

Hoeve Avondrust

Hoeve Avondrust

Het fruit en de groente voor deze producten komen uit de eigen boomgaard en moestuin of van kleinschalige kwekerijen uit de regio. Het kweken van het fruit gebeurt op Hoeve Avondrust geheel op natuurlijke wijze en zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen.

hoeveavondrust.nl

Molen de Drie Lelies

Molen de Drie Lelies

De malende korenmolen levert naast het normale volkorenmeel, speltmeel en bloem ook diverse broodmixen voor zowel de broodbakmachine als het bakken met de hand, cakemixen, pannenkoekenmixen en enkele koekmixen.

westlandsemolens.nl

Boerenbont

Boerenbont

Boerenbont levert de appel- en perensap uit Midden Delfland en diverse mixen om de heerlijkste cakes en koeken te maken.

boerenbont-maasland.nl

BoereGoed

BoereGoed

BoereGoed levert groente en fruit vanuit de eigen BoereGoed kas en telers uit de regio.

boeregoed.nl

Kwekerij Berkhoudt

Kwekerij Berkhoudt

Kwekerij Berkhoudt is een paprikakwekerij, gevestigd in De Lier en levert paprikasoep in pot van paprika’s uit eigen kwekerij.

Delflandshof

Delflandshof

Delflandshof bestaat uit 7 melkveehouders uit Midden Delfland. Zij leveren melk en 3 soorten yoghurt.

delflandshof.nl

 

TopKrop

TopKrop

Temidden van het weidse landschap van Midden-Delfland staan de kassen van TopKrop. Zij leveren diverse soorten van de knapperigste sla.

topkrop.nl

Hoeksche waardse telers

Hoeksche waardse telers

Een aantal telers uit de Hoeksche waard zijn samengebundeld en brengen elkaars product richting Midden-Delfland. Zoals wijn, kaas, groente, fruit, aardappels en Hoeksche Chips.

Weiderij Horison

Weiderij Horison

Het vlees van Hereford runderen is licht gemarmerd, dat wil zeggen dat er kleine vetadertjes door het vlees heen lopen. Deze vetadertjes smelten bij het bakken of braden, hierdoor ontstaat een extra malse en sappige smaak en heeft u bij de bereiding minder vet nodig.

weiderijhorison.com

Landlust

Landlust

Landlust levert verse eieren van kippen die op de boerderij rondscharrelen.